Beton rendelés / Rólunk

Történet

Fenntarthatóság

Vezetőség

 

Professzionalitás és precizitás 

Korábbi anyavállalatunk, a CEMEX a világ egyik vezető építőipari megoldásokat nyújtó cége, működése négy kontinensen a legdinamikusabb cementkavics és transzportbeton piacokra koncentrál.

A Readymix csoport felvásárlásával 2006-ban lépett be a CEMEX a magyar építőipari piacra.

Jelenleg 34 betonüzem, 3 térkő üzem és 3 működő bánya áll a magyar piac szolgálatára. 

 

Readymix Hungária Kft. minőség iránti elkötelezettségét mutatja, hogy minden üzemében Üzemi Gyártásellenőrzési Rendszerrel működik, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik és törekszik, hogy egyre több üzemében bevezesse a környezetközpontúságnak megfelelően az ISO 14001 szabványnak való megfelelést is.

A minőség ellenőrzésére a saját laboratóriumokon kívül - Pécsett akkreditált laboratórium, Budapest helyi laboratórium – a külsős laboratóriumokat is bevon a minőségi ellenőrzésekbe.

A folyamatos fejlesztés érdekében nemcsak saját laboratóriumaiban végez betontechnológiai vizsgálatokat, hanem a Budapesti Műszaki Egyetem partnereként kutatásokat is.

A minőség garantálásához a laborcsapat az elvárásoknak megfelelően a helyszíni vizsgálatokat elvégzi. A szakembereink szaktudásának emelésére belső és külső továbbképzések egyaránt rendszeresek. 

Az alapanyag bányáinkban a helyi előfordulások minőségét igazolja, a területek évtizedes bányászottsága és ehhez adalékként szolgál a kiváló szakemberek által irányított termelés, amely a vevők megelégedettségére rendszeresen jó minőség előállításával jár, mind homok, kavics vagy mészkő gyártásánál.

Központi irodánk Budapesten, a IX. kerületben a Hajóállomás utcában található. A központi iroda biztosítja megfelelő szakmai háttér irányítását, a partnereink ügyeinek intézését gyors és rugalmas módon.

A cégcsoport másik központi irodája Pécsett található. A pécsi iroda a teljes térkő üzletágat, valamint a főleg nyugati régióhoz tartozó betonüzemeket és bányákat koordinálja. 

A cégcsoport betonüzemei a térképen feltüntettet hálózatban fedik le az ország területét.

 
 

Könnyen telepíthető gyors mobilgyárak, az ország több pontján jelenleg is működnek. A mobilgyárakhoz, karbantartócsapatunk biztosítja a folyamatos üzembiztos működést, az áttelepítések tervszerű, gyors elvégzését, a gyárak üzembe helyezését.

Vevőink teljes körű kiszolgálását igyekszünk teljesíteni, ezért a rendelkezünk saját betonszivattyúkkal. A betonpumpák típusonként az M23-M44 a teljes palettát lefedjük, saját eszközzel és évek óta együttműködő partnereinkkel a különleges igényeknek is megfelelve. M50 vagy stabil telepített pumpa is rendelhető az ügyfeleink számára.

Kavics értékesítés tekintetében Magyarországon az elmúlt években a legnagyobb kavicsgyártók között voltunk Magyarországon.

Bükkösdi kőbányánk zúzott mészkövet állít elő kiváló minőségben. Legnagyobb bányánk a Budapest környéki Bugyi helységben található, ellátja az ország középső és déli részét.

A Szárföldön működő szintén kavicsot és homokot forgalmazó bányánk a Moson régióban látja el nemcsak a saját betonkeverőinket, hanem a környéket is a lehető legjobb minőségű alapanyaggal.

 
 

A Balaton melletti Readymix Lesence kavicsbánya szintén a cégcsoporthoz tartozik.

A bányaüzemek mindegyike rendelkezik a folyamatos kitermeléshez szükséges bányászati, környezetvédelmi, és az egyéb szükséges szakhatósági engedélyekkel.

Az ABeton Viacolor Térkő Zrt. a cégcsoportunk tagja.  Társaságunk célja: az építőiparban, a környezetkialakításban, a park- és kertépítésben szükségszerűen jelentkező minőségi igények kielégítése. 

 

A legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő burkolatok három számítógéppel vezérelt gyárban Pécsett, Székesfehérváron és Nyékládházán, készülnek.

beton gyárainkban és a budapesti vevőszolgálati irodánkban közvetlen értékesítéssel is foglalkozunk, valamint bemutatókerttel segítünk vásárlóinknak a megfelelő termék kiválasztásban. Országos márkakereskedői hálózatunk segítségével több mint 100 helyen megvásárolhatók termékeink.

 

Felelősségvállalás

Küldetésünk egyúttal nagy felelősség is a különböző társadalmi szereplők, valamint környezetünk iránt. A munkahelyi kockázatokat hatékony egészségvédelmi és munkabiztonsági rendszerrel csökkentjük. Nagy hangsúlyt fektetünk az üzleti partnereinkkel, hatóságokkal és civil szervezetekkel folytatott nyílt és őszinte kommunikációra.

 

 Vezetőség

A menedzsment tagjai:

  
Varju-Majzik Péter – Bányászati és Beton Üzletág IgazgatóVarju-Majzik Péter – Bányászati és Beton Üzletág Igazgató
Kapitány Mária – Stratégiai tervezési és adminisztrációs IgazgatóKapitány Mária – Stratégiai tervezési és adminisztrációs Igazgató
Olasz Ferenc – Ellátási lánc vezető Olasz Ferenc – Ellátási lánc vezető
Penczel Zsolt – A Beton Viacolor Térkő Zrt., IgazgatóPenczel Zsolt – A Beton Viacolor Térkő Zrt., Igazgató
Vági Andor – Danubiusbeton Dunántúl Kft. ÜgyvezetőVági Andor – Danubiusbeton Dunántúl Kft. Ügyvezető